Medlemskap


Politeia är en del av Göta Studentkår vilket bland annat innebär att vi har möjligheten att hyra lokaler på universitets institutioner. Politeia är även en del av Polriks, som är en paraplyorganisation för pol.kand-studerande i Sverige. Ett medlemskap i Politeia innebär därmed också ett medlemskap i Polriks.


Medlemskapet i Politeia ger dig flertalet möjligheter till en välbehövlig paus från studierna. Föreningen anordnar bland annat sittningar, quizkvällar, pubrundor, föreläsningar och pluggfikor vilket ger dig möjligheten att träffa andra studenter på Förvaltningshögskolan. Du får även möjlighet att delta i mottagningsverksamheten som fadder för de nyantagna studenterna under vår- och höstterminen. Ett medlemskap i Sektionsföreningen Politeia är kostnadsfritt och genom att klicka HÄR kan du bli medlem i föreningen. 


Ett medlemskap i Göta Studentkår kostar 250 kr för ett helår och 175 kr för en termin. Som medlem i Göta Studentkår får du bland annat extra ködagar ho SGS (studentbostadsförmedling) samt extra förmånliga priser på Göta Studentkårs evenemang. Vill du veta mer om vad ett medlemskap i Göta Studentkår innebär kan du klicka HÄR. 

Följ oss

Kontakt 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via politeia@gota.gu.se

Besöks- och postadress:

Politeia
C/o Göta Studentkår

Box 720
Sprängkullsgatan 19

405 30 Göteborg